Slik konfigurerer du programvarslinger

Meldinger som vises i systemstatusfeltet, informerer deg om programhendelser som krever din oppmerksomhet. Du kan motta følgende varslinger avhengig av hvor kritisk hendelsen er:

Hvis du ser en varsling på skjermen, bør du velge en av de anbefalte handlingene i varslingen. Det beste valget det som er anbefales som standard av Kasperskys eksperter.

En varsling kan lukkes automatisk når datamaskinen startes på nytt, når Kaspersky-programmet avsluttes eller i tilkoblet ventemodus i Windows 8. Varslinger fra Inntrengningsbeskyttelse lukkes automatisk etter 500 sekunder. Varsling om oppstart av programmet lukkes etter 1 time. Når en varsling lukkes automatisk, utfører Kaspersky-programmet handlingen som er anbefalt som standard.

Klikk på lenkene nedenfor for å lese hvordan du konfigurerer programvarslinger.

Slik konfigurerer du levering av varslinger

Slik konfigurerer du levering av varslinger med nyheter og spesialtilbud fra Kaspersky

Slik aktiverer du varslingslyder

Slik konfigurerer du varslinger om at et barn bruker programmet